| Šolska knjižnjica | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Aphrodite Lynnwood Admin
Število prispevkov : 133 Join date : 16/06/2012 Kraj : Behind your back
| Naslov sporočila: Šolska knjižnjica Pon Jun 18, 2012 8:55 am | |
| [i]Šolska knjižnjica s knjigami za vampirje o vampirski zgodovini, magiji, itd....[/i] | |
|
| |
Elizabeth Rose Lewgart
Število prispevkov : 71 Join date : 20/06/2012 Age : 25 Kraj : somwhere over the rainbow xD
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Sre Jun 20, 2012 8:30 am | |
| Elizabeth je vstopila v vampirsko knjižnico in ostrmela. Imeli so toliko knjig! Ni vedela kje začeti iskati. Pri mizi je videla sedeti dekle za katero je že slišala - Aphrodite. Stopila je do nje in rekla: [b]Hojla. Sem nova tukaj. Elizabeth Rose Lewgart. A bi mi prosim povedala, kje so knjige o zgodovini vampirskih polic?[/b] Dekle je zgledalo prijazno, zato se ji je Elizabeth nasmehnila. V njenih mislih pa je prebrala: [i]Ja,no seveda bom pomagala temu dekletu. Zgleda nekam izgubljeno, pa vseeno prijazno. Me prav zanima ali je vampirka?.[/i]Elizabeth se je pri sebi še enkrat nasmehnila in potrpežljivo očakala na odgovor. | |
|
| |
Aphrodite Lynnwood Admin
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Sre Jun 20, 2012 8:44 am | |
| Aphrodite se je nasmehnila dekletu, ki je zgledalo malo mlajše od nje. Pomignila je proti policam nasproti njiju. [b]"Tam so. Jih rabiš za nalogo?"[/b] Očitno je bila v drugem ali tretjem letniku. Aphrodite se ji je sočutno nasmehnila. Dobro je vedela, koliko naloge se takrat dobiva.
------------------------------------------------------- Haha Eli, itak da si vampir če pa si v vampirski šoli lol | |
|
| |
Elizabeth Rose Lewgart
Število prispevkov : 71 Join date : 20/06/2012 Age : 25 Kraj : somwhere over the rainbow xD
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Sre Jun 20, 2012 11:17 am | |
| [b]''Ubistvu ne. Knjig ne rabim za nalogo. Samo malce raziskujem svojo preteklost. Drugače pa hvala, Aphrodite. Ali te lahko kličem kar An? Saj veš, tvoje ime je malce zapleteno...''[/b] Elizabeth je malce zardela. Nato je nadeljevala:[b]''A bi šla kakšen dan z mano v kavarno? Mogoče kar danes? Je zelo prijetna in ponujajo njamši pecivo.''[/b] Elizabeth je kar vrtela svoj spretni jeziček, kar ni nič novega. Zazrla se je v Aphroditine misli:[i]Oh, ja. Kavarna bi mi dobro dela.[/i] Je pomislila Aphrodite, tako da je vedela kakšne odgovore lahko pričakuje, pa je vseeno malce počakala na njen odgovor.
_____________ [i]((Upsi... Malčk sem se spozabla. Hihi...)) | |
|
| |
Aphrodite Lynnwood Admin
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Sre Jun 20, 2012 12:18 pm | |
| [b]"Ja, ti me kar kliči An"[/b] je rekla Aphrodite. Ko je Eli predlagala, da bi šle v kavarno, je pomislila, ali ima kaj v načrtih, nato pa privolila: [b]"Ok, a greva pozneje tja? Zdaj imam namreč še eno uro."[/b]Pogledala je na uro in ugotovila, da bo kmalu morala iti k pouku. | |
|
| |
Elizabeth Rose Lewgart
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Čet Jun 21, 2012 8:42 am | |
| [b]''Ja, okej.''[/b] ji je odgovorila Elizabeth. Počakala je, da je dekle odšlo in si izsposodila knjige, ki jih je imela v rokah. Odločila se je, da gre kar takoj va malo kavarno, saj je imela sedja prosto in drugega dela ni imela. [b]''Nasvidenje''[/b]je pozdravila knjižničarko in skozi vrata odšla. | |
|
| |
Rosalie Ina Elizabeth
Število prispevkov : 9 Join date : 22/06/2012 Age : 44 Kraj : Vampire word
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica Sob Jun 23, 2012 5:00 am | |
| Ina je stekla v knjižnico vsa zadihana.Šla je do knijižnih polic.Iskala je knjigo o zgodovini vampirstva.Končno jo je našla.Knjižnica je bila zelo velika.Hitro jo je prebrala in jo vrnila na polico.Zdaj je vedela več o sebi.Bila je zadovoljna. Počasi je šla iz knjižnice. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Šolska knjižnjica | |
| |
|
| |
| Šolska knjižnjica | |
|